Logo Novon

Nieuws

Blijf op de hoogte over Novon, het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Frisse werkomgeving? Vergeet tapijt- en meubelreiniging niet!

Wist jij dat wij ook tapijt en meubels reinigen? Door middel van tapijt- en meubelreiniging dragen wij bij aan een gezonde en frisse werkomgeving.

Landal Landgoed ’t Loo neemt proef met zelfrijdende bezorgrobot

Vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo in ’t Loo-Oldebroek heeft de primeur van de eerste zelfrijdende robot op een Europees vakantiepark.

Glimmend van trots over schone campus en sociaal werkgeverschap

Samenwerking Novon en Deltacare Dienstverlening valt in de smaak bij Deltion College! Lees in dit artikel meer over de samenwerking.

DeltaCare en Pluryn: een sociale match

DeltaCare en Pluryn, een succesvol partnerschap, waarbij beide partijen elkaar ook nog eens aanvullen en ondersteunen in een gedeeld doel.

Een vak apart: het specialisme van schoonmaak op vakantieparken

Weet jij wat er achter de schermen gebeurt voordat je kunt relaxen in een luxe vakantiehuisje? Wij weten hier wel raad mee!

Bedrijfsleven en onderwijs vinden elkaar in een innige omhelzing

Het is en band die al langer bestaat omdat Novon verantwoordelijk is voor de schoonmaak bij alle locaties van OOZ, dus ook de Ambelt.

Rens op de Werkvloer helpt een handje bij Novon!

Weet jij wat er achter de schermen gebeurt voordat je kunt relaxen in een vakantiehuisje? Kijk dan naar de aflevering van 'Rens op de Werkvloer'!

Extra loon voor schoonmakers

Schoonmakend Nederland, vakbonden FNV Schoonmaak en CNV Vakmensen zijn een extra loonsverhoging overeengekomen boven op de lopende cao-afspraken.

Novon doneert 1.000.000 liter schoon drinkwater!

Als schoonmaakbedrijf werken we natuurlijk dagelijks met water. En daarom vinden we het des te belangrijker om ons steentje bij te dragen in deze mondiale uitdaging.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector jullie wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jullie onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij je van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?