Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Hengelo

Schoonmaakbedrijf Hengelo

Verdient jullie gebouw glans? Het maakt niet uit of het gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, wij zorgen er voor. Onze schoonmaakprofessionals gaan efficiënt en gestructureerd te werk en nemen jou de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak graag uit handen. Kortom: als je een professioneel schoonmaakbedrijf in Hengelo zoekt, dan ben je bij Novon aan het juiste adres.

Uitgebreid dienstenpakket

Bij Novon hebben we wel meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals die schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging verzorgen op bijna 2.000 locaties in Nederland. Onze klanten zitten zowel in de zakelijke sector, de recreatie, zorg, overheid en het onderwijs. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen wij ook ook de periodieke en specialistische reiniging organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een vloer die intensief gereinigd moet worden of ramen die gewassen moeten worden of een dieptereiniging van het sanitair.

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen zit in ons bloed. We zijn er trots op dat we gecertificeerd zijn met het hoogst haalbare prestatieniveau PSO3 (Prestatieladder Socialer Ondernemen). Mede dankzij onze visie zijn wij in de provincie Overijssel benoemd tot één van de zes pioniers en ambassadeur van sociale innovatie. Daarmee helpen we tevens andere organisaties in onze omgeving en inspireren wij hen ook om socialer te ondernemen.

Sterk en zichtbaar in de regio

We zijn een middelgroot schoonmaakbedrijf met regionale wortels in Oost- Nederland. Voor regio Twente coördineren we onze werkzaamheden vanuit onze centrale vestiging in Enter. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook de schoonmaak bij veel bedrijven op industrieterrein Twentekanaal Zuid en bij meerdere scholen en onderwijsinstellingen in de omgeving van Hengelo.

Omdat we tijd investeren in onze medewerkers, kennen we hen goed. We weten dan ook wat er bij hen thuis speelt en wat hun motivatie is om schoon te maken. Daardoor kunnen we samen snel in spelen op de veranderende omgeving bij u. We passen de werkzaamheden aan als dat nodig is. ‘Ieu woer aj van op an kunt’.

De kracht van Novon

Aandacht voor en door onze mensen is onze kracht. Wij geven onze medewerkers de aandacht die zij verdienen en nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Zij werken met goede materialen, middelen en aansturing. Samen bouwen we bij onze opdrachtgevers mooie langetermijnrelaties op.

Benieuwd wat wij als regionaal sterk schoonmaakbedrijf voor jullie locatie in Hengelo of omgeving kunnen betekenen? Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Drachten, GroningenHeerenveenHoogeveen of Leeuwarden? Dan ben je bij Novon ook aan het juiste adres.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?