Logo Novon

Organisatie

Schoonmaken, dat kan toch iedereen? Dat klopt. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. En daarvoor heb je een deskundig team nodig. Al jaren groeit ons bedrijf in opdrachtgevers en het aantal medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Enter (Novon Oost), Leeuwarden en Groningen (Schoonmaakbedrijf Vlietstra) en Brummen (DeltaCare Dienstverlening) verzorgen meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland.

Missie en visie

Novon is een schoonmaakbedrijf dat ondanks de doorgemaakte groei nog steeds kleinschalig voelt. Iedereen kent elkaar en denkt graag mee over datgene waar het uiteindelijk om draait: professionele schoonmaak op hoog niveau. Dankzij een prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. Hierdoor beschikken we altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor jullie aan de slag willen gaan.

Wij zien onszelf als een allround schoonmaakbedrijf dat maatwerk levert voor onze opdrachtgevers. Dit vertaalt zich in samenwerkingsverbanden waar constant wordt gezocht naar facilitaire samenwerking en innovaties met sociaal ondernemen als uitgangspunt. Dit doen wij samen met leveranciers en klanten, die net als wij werk willen maken van duurzaamheid, circulariteit en sociaal ondernemen: samen kom je écht verder. Dat laten wij ook terugkomen in onze visie:

“Koploper in schoon met aandacht en zorg voor mensen en door mensen. Wij geven richting aan de snel veranderende wereld door nieuwe duurzame dienstverleningsconcepten voor mens en werk

Opmerkelijk Novon:

  • Het verschil maken met onze goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers
  • Maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen als uitgangspunt
  • Leveren van maatwerk door een persoonlijke, open en efficiënte werkwijze
  • Directe lijnen tussen jou als opdrachtgever en Novon

Over Novon

Schoonmaken, dat kan toch iedereen? Dat klopt. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. En daarvoor heb je een deskundig team nodig. Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Enter (Novon Oost), Leeuwarden en Groningen (Schoonmaakbedrijf Vlietstra) verzorgen meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland.

Geschiedenis

Het verhaal van Novon begint in 1993 als eigenaar Jacco Vonhof voor zichzelf begint als glazenwasser. Ruim 25 jaar later is Novon Schoonmaakbedrijven uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals in dienst zijn.

Nieuws

Blijf op de hoogte over Novon, het nieuws uit de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Duurzaamheid

Sinds de start in 1993 focussen wij ons op de duurzame P’s van People, Planet, Partnerships en Profit. Onze groei is mede te danken aan deze belangrijke kernwaarden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?