Logo Novon

Schoonmaak in de zorg

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Hygiëne heeft de hoogste prioriteit. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van ziektekiemen te voorkomen en infectierisico’s te beperken. De veiligheid en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers is ook voor ons het allerbelangrijkste.

Wij snappen dat schoonmaakwerk bij het primaire proces van een zorgorganisatie hoort. Wij denken daarom graag mee over een passende werkwijze. Al onze medewerkers worden vooraf geselecteerd op basis van specifieke capaciteiten. Voorbeelden hiervan zijn klantvriendelijkheid, secuur werken, oog voor detail en discretie. 

Schoonmaken in een zorginstelling   

Wensen en behoeften kunnen per zorginstelling of locatie verschillen. Dit is heel begrijpelijk en samen met jullie denken we over de beste (schoonmaak)oplossingen. Alles draait immers om de kwaliteitszorg die je als zorgverlener dagelijks levert. Wij zorgen voor vaste schoonmakers op ieder object. Terugkerende, vertrouwde gezichten zijn prettig en stelt patiënten, cliënten en bewoners sneller op hun gemak. Dit komt de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar ten goede.

Schoonmaken in een ziekenhuis

Onze kennis en ervaring op het gebied van schoonmaak passen wij graag toe in jouw zorginstelling of ziekenhuis. Onze medewerkers zijn zich bewust van hun omgeving en houden hier tijdens hun werkzaamheden altijd rekening mee. Een gebouw dat zo intensief gebruikt wordt, vraagt om intensieve en specialistische schoonmaak. De kans op overdracht van micro-organismen wordt daarmee verkleind. Onze medewerkers houden zijn uiteraard op de hoogte van de strikte protocollen en richtlijnen die zijn opgesteld voor de zorg. Daarnaast leveren wij onze schoonmaakdiensten zoals die met jullie zijn afgesproken. Jullie krijgen vast aanspreekpunt en bij vragen of calamiteiten zijn zij altijd bereikbaar. 

Meer weten over schoonmaak in de zorg? Stuur ons dan direct een mail via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling,. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Specialistische reiniging

Wij kunnen je naast het reguliere en periodieke onderhoud ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Bij onze specialistische diensten hechten wij waarde aan maatwerk en duurzaamheid.

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Om de hygiëne in een zorginstelling toch op peil te houden is dieptereiniging, een onderdeel van specialistisch schoonmaken, noodzakelijk.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een zorginstelling. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?