Logo Novon

Regionale betrokkenheid

Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zich van hun beste kant kunnen laten zien. Maar daar blijft het niet bij. Vanuit onze regionale betrokkenheid steunen we allerlei verenigingen, instellingen en initiatieven. We zetten ze graag voor je in de schijnwerpers:

Frion Festival

Bij dit jaarlijkse festival tonen mensen met en zonder beperking hun talenten. Cliënten van verschillende instellingen spelen de hoofdrol.

Stichting Present

Present is makelaar in vrijwilligerswerk. De stichting slaat een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Ronald McDonald Huis Zwolle

Het Ronald McDonald Huis in Zwolle biedt gezinnen een thuis dichtbij hun zieke kind. Zo kan het gezinsleven, ondanks alles, zoveel mogelijk doorgaan.

KWF Kankerbestrijding

De beklimming van de Mont Ventoux is een sportieve uitdaging die symbool staat voor de strijd tegen kanker. De deelnemers hebben geld ingezameld voor zowel landelijke als lokale initiatieven.

IntermeZZo

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Met informatiebijeenkomsten en ontspannen activiteiten helpt de stichting deze mensen om regie en levensvreugde terug te vinden.

WerkendZwolle

Novon is mede-oprichter van WerkendZwolle: een initiatief voor én door werkgevers. Het doel is om elkaar te ondersteunen bij vraag en aanbod van personeel.

Samenwerking met regionale onderwijsinstellingen

Novon Schoonmaakbedrijven wil studenten al op jonge leeftijd kennis laten maken met onze branche, hen opleiden en zo stimuleren om met een goedgevulde rugzak door te stromen naar het werkveld. Daarom zijn we samenwerkingen aangegaan met de onderwijsinstelling Deltion College.

Deltion College

Bij het Deltion College hebben we samen met Start Deltion een traject opgezet waarbij we studenten van Start Deltion voorbereiden op een baan in de schoonmaakbranche. De studenten kunnen deelnemen aan onder de Basisvakopleiding algemene schoonmaak en aan cursussen zoals persoonlijke effectiviteit, communicatietechnieken en gastgericht handelen deelnemen. Op deze manier is het voor hen makkelijker om na afronding van hun opleiding eventueel door te stromen naar het werkveld.

Heb jij in het verleden geen diploma gehaald op een middelbare school? En ben jij nu 16 jaar of ouder? Kies dan voor de Entree-opleiding. Hiermee bereid jij jezelf in één jaar voor op de arbeidsmarkt óf op een mbo-diploma op niveau 2. Daarmee vergroot jij jouw kansen op een leuke baan!

Tijdens dit Entree-jaar is er extra aandacht voor jou en je talenten. Je leert hoe je zelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw studie of loopbaan. Naast vakken als Nederlands en rekenen, krijg je lessen in hoe je goed in een bedrijf werkt. Ook kies je een profiel dat bij jou past.

Bij alles wat je leert, krijg je goede begeleiding. Zo bouwen we samen aan jouw toekomst!

Over Novon

Schoonmaken, dat kan toch iedereen? Dat klopt. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. En daarvoor heb je een deskundig team nodig. Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Enter (Novon Oost), Leeuwarden en Groningen (Schoonmaakbedrijf Vlietstra) verzorgen meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging voor onze klanten in diverse sectoren in Noordoost-Nederland.

Contact

Heb je en vraag of wil je een afspraak maken? Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Bij calamiteiten kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Geschiedenis

Het verhaal van Novon begint in 1993 als eigenaar Jacco Vonhof voor zichzelf begint als glazenwasser. Ruim 25 jaar later is Novon Schoonmaakbedrijven uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals in dienst zijn.

Mensenorganisatie

Novon is een echte mensenorganisatie. We plakken geen etiketten op medewerkers, maar bieden iedereen gelijke kansen en maken geen onderscheid op basis van geloof, geslacht of huidskleur.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?