Logo Novon

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. De eerste indruk is voor gasten bepalend voor de rest van hun verblijf. Een schone omgeving waar gasten tot rust kunnen komen is daarom erg belangrijk. De schoonmaak van jouw park verdient onze zorg en aandacht. 

Schoonmaak vakantieparken

Je wilt het je gasten natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. Daarbij is optimale hygiëne, service en veiligheid essentieel. Het schoonmaken en onderhouden van de recreatiewoningen is niet altijd makkelijk en vereist een professionele aanpak. Een schone en frisse omgeving geeft gasten het gevoel van luxe en comfort. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Tijdens de wisselschoonmaak controleren wij de accommodaties en geven wij technische storingen en schade digitaal (real-time) aan jullie door. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij je van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassingdieptereiniginghet schoonmaakonderhoud aan vloeren en dakgoten en periodieke werkzaamheden, zoals legionella spoelen bij langere leegstand.

Vakkundig personeel

Een vakantiehuis schoonmaken vereist kennis en ervaring. Onze medewerkers weten precies welke klussen er nodig zijn om een vakantiehuis weer tot in de puntjes schoon te krijgen. Zij zijn betrouwbaar en vakkundig opgeleid. Ze stralen professionaliteit uit en denken graag actief mee over efficiënt werken.  

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is voor een recreatiepark. Wisseldagen en piekmomenten vragen geregeld om extra werkzaamheden en medewerkers. Wij plannen alle diensten zeer nauwkeurig aan de hand van jullie boekingssysteem, waardoor jullie nooit voor verrassingen komen te staan. Onze medewerkers kunnen ook schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren in het restaurant, zwembad en parkeervoorziening. In overleg is alles bespreekbaar.

Snel en efficiënt communiceren

Wij werken het liefst met directe communicatielijnen en één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt schakelen. Om continu met ons in contact te staan is het mogelijk om eenvoudig terugkoppeling te geven via ons digitaal klantportaal. Werkprogramma’s en andere relevante informatie zijn in ons digitale klantportaal direct voorhanden. Ook kunnen eenvoudig acties uitgezet en opgevolgd worden. Door deze transparante manier van samenwerken kunnen we onze dienstverlening met elkaar steeds een beetje beter maken!

Specifieke schoonmaak voor recreatieparken

Novon heeft jarenlange ervaring met de schoonmaak van recreatieparken. Opdrachtgevers waar wij voor werken zijn bijvoorbeeld Europarcs, Landal GreenParks, Landgoed Ruwinkel en Residence Terschelling. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie vakantie- of recreatiepark? Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Op basis van een gesprek adviseren wij welke schoonmaakoplossingen er het beste bij jullie park passen. 

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Specialistische reiniging

Wij kunnen je naast het reguliere en periodieke onderhoud, ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Bij onze specialistische diensten hechten wij waarde aan maatwerk en duurzaamheid en hebben wij een signalerende functie.

Glasbewassing

Glasbewassing mag zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een recreatiepark. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Om de hygiëne in uw recreatiepark toch op peil te houden is dieptereiniging, een onderdeel van specialistisch schoonmaken, noodzakelijk.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?