Logo Novon

Kantoorschoonmaak

Mensen die werken in een schone en hygiënische omgeving voelen zich prettiger en zijn daardoor zelfs vaak productiever. Vanzelfsprekend heeft het ook een positief effect op hun gezondheid. Daarnaast is het kantoor een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. Als dit netjes op orde is, dan straal je professionaliteit uit naar klanten en andere bezoekers.

Schoonmaken van kantoor 

Schoonmaken gaat over meer dan hygiëne op zich. Schoonmaak draagt namelijk voor een groot deel bij aan de totale beleving die medewerkers, klanten en bezoekers hebben. We hebben als schoonmaakbedrijf inmiddels jarenlange ervaring opgedaan met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. We werken met aandacht, onze schoonmaakprofessionals hebben oog voor detail en zijn gewend om zich proactief op te stellen. Zien we dat er in het kantoorpand iets defect is, dan melden we dit direct. Bij slechte weersomstandigheden besteden we net even die extra aandacht aan de entree en de  ontvangstruimtes, want dat is het eerste wat jullie bezoekers zien. 

We zijn blij dat steeds meer kantoren kiezen voor dagschoonmaak. Daarmee worden onze schoonmaakmedewerkers echt een vast gezicht binnen jullie organisatie. Dit zorgt voor wederzijds respect en een echte samenwerking. Met aandacht voor hospitality leren we onze schoonmaakprofessionals communicatieve vaardigheden, zodat zij net zo klantvriendelijk zijn als jullie dat zelf ook belangrijk vinden.

Schoonmaak op maat

Graag leveren we kantoorschoonmaak op maat. Allereerst bespreken we gezamenlijk jullie wensen en behoeften. Dit leggen we vervolgens vast in een praktisch werkprogramma. Zo komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Met ons team zorgen wij ervoor dat alles wat vooraf is afgesproken, tot in de puntjes wordt uitgevoerd en wordt schoongemaakt.

Onze schoonmaakprofessionals brengen de nodige ervaring met zich mee en zijn gemotiveerd om voor je aan de slag te gaan. Om de kwaliteit continu te waarborgen, voeren we periodieke controles uit.

Specifieke schoonmaak voor kantoren en bedrijfspanden

  • Specifieke schoonmaak voor kantoren en bedrijfspanden
  • Afval- en papierbakken legen; 
  • Bureaus, tafels, vensterbanken, radiatoren, telefoons en kasten afnemen; 
  • Vingerafdrukken op deurklinken, kasten en glazen wanden verwijderen; 
  • Wassen van theedoeken en vaatdoeken;
  • Spinrag weghalen; 
  • Vloeren stofzuigen en dweilen; 
  • Sanitair reinigen; 
  • Het aanvullen van sanitaire hygiëne zoals toiletpapier, zeepdispenser en desinfectie zuilen;
  • Pantry’s schoonmaken en koffieautomaten bijvullen en reinigen.

Bij Novon staan wij voor korte lijnen. Jullie hebben dan ook een vast aanspreekpunt en we merken dat dit voor beide partijen altijd prettig werkt. Wil je meer weten over onze kantoorschoonmaak en aanvullende diensten? Dan kun je direct contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van je bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Schoonmaak op afroep

Maken jullie liever zelf het kantoor of gebouw schoon? Wil je je niet binden aan vaste kosten en contractuele verplichtingen? Dat kan natuurlijk. Maar mocht het toch even niet gaan, dan kunt je bij ons terecht voor een eenmalige reiniging.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van je kantoorpand. Onze glazenwassers voeren glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Opleveringsschoonmaak

Met een opleveringsschoonmaak leveren wij je kantoorpand gebruiksschoon op, zodat gebruikers met een gerust hart een schoon en opgeruimd kantoor kunnen betreden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?