Logo Novon

Schoonmaak kinderopvang

Als opvanglocatie heb je de grote verantwoordelijkheid voor, soms heel kwetsbare, kinderen. Je wilt hen een veilige en schone omgeving bieden. Ook de ouders vinden dit natuurlijk erg belangrijk, zij weten dat het afweersysteem van hun kinderen nog volop in ontwikkeling is. Hygiëne en de veiligheid die daarmee gemoeid gaat, zijn van groot belang. Wij kennen de uitdagingen van de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. We helpen je dan ook graag om jullie dit onderdeel van de zorg voor de kinderen uit handen te nemen.

Kinderdagverblijf schoonmaken 

In dichte ruimtes waar kinderen veel samen spelen kunnen ziektekiemen zich razendsnel verspreiden. Om deze reden stelt het RIVM strikte richtlijnen voor het schoonmaken van kinderopvanglocaties, zowel voor de dagopvang als de buitenschoolse opvang. Deze richtlijnen volgen de landelijke normen voor hygiëne en schoonmaak en hebben als doel om de overdracht van infecties en bacteriën te verkleinen. Dit geldt zowel voor buiten- als binnenlocaties van een opvang of een onderwijslocatie. Onze medewerkers hebben uiteraard allemaal de Basis Vakopleiding Schoonmaken gevolgd en weten precies wat de eisen zijn als het gaat om goede hygiëne. Zij zorgen ervoor dat werkzaamheden keer op keer met precisie worden uitgevoerd. 

Gezonde omgeving

Kinderen zijn continu in beweging en spelen graag samen. Ze kruipen regelmatig over de grond en stoppen hun handjes in hun mond. Een hygiënische omgeving die dagelijks wordt schoongemaakt is daarom extra belangrijk. Een schone beweegomgeving is niet alleen prettig voor kinderen, maar ook voor medewerkers en ouders. Een opvanglocatie waar het altijd netjes en schoon is zorgt voor vertrouwen bij ouders en verzorgers.

Samen bepalen we welke schoonmaakoplossing het beste past bij jullie locatie. Wij zorgen dat deze oplossing samen met de richtlijnen van het RIVM op ieder moment worden nageleefd door onze vaste, betrouwbare schoonmakers.

Natuurlijk hanteren we altijd de korte en directe communicatielijnen die zo belangrijk zijn voor een fijne samenwerking. We hebben veel ervaring in de schoonmaak van vergelijkbare locaties en die zetten we ook graag in bij jullie.

Wil je eens vrijblijvend kennis maken? Leuk! Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een oriënterend gesprek.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij je gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Specialistische reiniging

Wij kunnen je naast het reguliere en periodieke onderhoud ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Voordat we kunnen beginnen, gaan we eerst om tafel om jullie behoeftes en wensen in kaart te brengen.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een kinderdagverblijf. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Om de hygiëne in een kinderdagverblijf toch op peil te houden is dieptereiniging, een onderdeel van specialistisch schoonmaken, noodzakelijk.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?