Logo Novon

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector de wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren.

Schoonmaak kinderopvang

Wij helpen je graag met de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie.

Schoonmaak in het onderwijs

Novon brengt graag de schoonmaakmogelijkheden voor elke onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit, in kaart.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving.

(Semi-)Overheid

Onze medewerkers ontzorgen met de benodigde kennis en ervaring in de schoonmaakwerkzaamheden voor overheidsgebouwen.

Woningbouwvereniging

Voor bewoners van een wooncomplex zijn de gemeenschappelijke schoonmaakkosten een terugkerend onderwerp. Novon biedt uitkomst en ontzorgt je op dit gebied.

Schoonmaak in de zorg

Schoonmaak in de zorg is een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Wij denken daarom graag mee over een passende werkwijze binnen jullie organisatie.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij jullie gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Dagelijkse schoonmaak

De dagelijkse schoonmaak van een kantoorpand vergt een andere aanpak dan die van een school. Wij gaan altijd uit van maatwerk. Voordat we kunnen beginnen, gaan we eerst met jullie om tafel om jullie behoeftes en wensen in kaart te brengen.

Schoonmaak op afroep

Een concept dat zo eenvoudig is, dat het lijkt alsof je het al jaren kent. En toch is het gloednieuw. Zo werkt het: jullie maken zelf schoon en bellen Novon als jullie dat nodig vinden.

Specialistische reiniging

Wij kunnen jullie naast het reguliere en periodieke onderhoud, ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Bij onze specialistische diensten bewegen wij altijd mee met jullie behoefte.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?