Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Almelo

Schoonmaakbedrijf Almelo

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Almelo? Bij Novon ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, met onze diensten geven wij jullie gebouw glans. Onze schoonmaakprofessionals werken efficiënt en gestructureerd om jullie de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak uit handen te nemen.

Sterk en zichtbaar in de regio

Novon is een middelgroot schoonmaakbedrijf met regionale wortels in Oost- Nederland. Voor regio Twente coördineren we onze werkzaamheden vanuit onze centrale vestiging in Enter. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook de schoonmaak bij veel bedrijven op het XL Businesspark Twente en bij meerdere scholen en onderwijsinstellingen in de omgeving van Almelo.

We kennen onze medewerkers goed, weten wat er thuis speelt en weten wat hun motivatie is om schoon te maken. Daardoor kunnen we snel inspelen op veranderende omgevingen en passen we de werkzaamheden als dat bij jullie organisatie eens nodig is. ‘Ieu woer aj van op an kunt’.

Uitgebreid dienstenpakket

In Nederland werken wij met wel meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals en verzorgen wij schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging. Dit doen we in de zakelijke sector, recreatie, zorginstellingen, overheidsgebouwen en het onderwijs. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen onze collega’s ook de periodieke en specialistische reiniging uit handen nemen. Denk hierbij denken aan de intensieve reiniging van een vloer, het wassen van de ramen of een dieptereiniging van de sanitaire voorzieningen.

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen zit in ons bloed. Het heeft ons zelfs een certificering voor het hoogst haalbare niveau op de Prestatieladder Socialer Ondernemen opgeleverd (PSO3). Mede door onze visie op dit onderwerp zijn wij in de provincie Overijssel benoemd tot één van de zes pioniers en ambassadeur van sociale innovatie. We helpen vanuit die rol ook andere organisaties in onze omgeving helpen en inspireren hen om socialer te ondernemen.

De kracht van Novon

Onze grootste kracht is onze aandacht voor en door mensen. Wij vinden dat onze medewerkers de juiste aandacht verdienen om hun werk goed te kunnen doen. Zij kunnen met goede materialen, middelen en aansturing de juiste werkzaamheden bij opdrachtgevers uitvoeren. Zo bouwen we samen een waardevolle langetermijnrelatie op met onze klanten.

Ben je benieuwd of wij als schoonmaakbedrijf ook voor jullie locatie in Almelo of omgeving van meerwaarde kunnen zijn? Vul dan via de onderstaande knop het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?