Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Groningen

Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, met onze diensten geven wij jullie gebouw glans. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij je de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak graag uit handen. Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf in Groningen, dan ben je bij Novon aan het juiste adres.

Dagelijkse schoonmaak

Meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals van Novon verzorgen de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging op bijna 2000 schoonmaaklocaties in Nederland. Dit doen zij in de zakelijke sector, recreatiezorginstellingenoverheidsgebouwen en het onderwijs. De dagelijkse schoonmaak van een kantoorpand moet natuurlijk anders worden aangepakt dan het schoonmaken van een school. Bij de dagelijkse schoonmaakdienst gaan wij dan ook altijd uit van maatwerk. Voordat we beginnen, gaan we eerst om tafel om de behoeftes en wensen in kaart te brengen.

Of jullie nu behoefte hebben aan inspanningsgericht of resultaatgericht schoonmaken, wij stemmen onze diensten altijd af aan de hand van jullie persoonlijke voorkeur. Wij kunnen onze diensten bijvoorbeeld iedere dag, één keer per week of één keer per maand uitvoeren. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen onze medewerkers je ook de periodieke en specialistische reiniging uit handen nemen.

Korte lijnen

De werkzaamheden van Novon in Noord-Nederland worden vanuit ons kantoor in Groningen gecoördineerd. De kracht van een goede samenwerking zit voor ons in heldere communicatie. Hoe? Wij houden de lijnen kort. Onze directe leidinggevenden zijn wekelijks op locatie aanwezig, zodat er binding blijft tussen de aansturing en de werkvloer. Hierdoor kunnen we snel schakelen.

Sociaal ondernemen

Dit heeft ons voor het derde jaar op rij de hoogste trede (trede 3) op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) opgeleverd. Hiermee horen we bij de 10 procent best presterende bedrijven in Nederland. Dit doen we door open hiring (een baan zonder sollicitatiegesprek), eigen jobcoaches (gespecialiseerd in re-integratie) en nauwe relaties met regionale re-integratiepartners, werk- leerbedrijven en gemeentes. Wij koppelen vaste, speciaal getrainde medewerkers aan een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit noemen wij het buddy-systeem.

Benieuwd wat wij voor jullie locatie in Groningen kunnen betekenen? Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Drachten, Heerenveen, Hoogeveen of Leeuwarden? Dan ben je bij Novon ook aan het juiste adres.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?