Logo Novon

Schoonmaak op afroep

Heb je de schoonmaak in eigen beheer, maar komt het wel eens voor dat je hulp kunt gebruiken? Onze medewerkers springen bij en doen alleen dát waar je niet aan toekomt. Super eenvoudig, zonder vaste kosten of contractuele verplichtingen

Of je nu te maken heeft met afwezigheid of ziekte van medewerkers, één dag of drie weken hulp nodig heeft. De keuze is aan jullie. Onze ervaren schoonmaakmedewerkers voeren uit waar jij behoefte aan hebt.

Eenmalige reiniging

Heb je door omstandigheden geen tijd, bijvoorbeeld als jullie bedrijf een piek heeft in de zomer- of wintermaanden. Of is er bijvoorbeeld een evenement gewenst en geen eigen medewerker beschikbaar? Dan voeren wij de schoonmaakwerkzaamheden voor je uit en doen waar je zelf niet aan toekomt. Je belt ons dus gewoon voor een eenmalige reiniging als dat nodig is. Onze medewerkers springen eenvoudig bij.

Zonder verplichtingen

We maken samen afspraken en leren elkaar kennen, maar zolang we niets van je horen voeren wij geen werkzaamheden uit. En we brengen dan natuurlijk alleen de daadwerkelijk uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden in rekening. Heel eenvoudig, schoonmaak op afroep zonder verplichtingen en vaste kosten en alles tegen een scherp tarief.

Wil je meer weten over onze schoonmaak op afroep? Of wil je onze diensten eens uitproberen? Vul dan even het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector je wensen en vertalen de behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?