Logo Novon

Woningbouwvereniging

Bewoners van een wooncomplex voelen zich betrokken bij hun leefomgeving. En dit gaat verder dan alleen hun voordeur. Het is daarom belangrijk dat degene die verantwoordelijk is voor de schoonmaak dit als een serieuze taak ziet en een vertrouwd gezicht is voor de bewoners. Of je nu een VvE (Vereniging van Eigenaren), vastgoedbeheerder of woningbouwvereniging bent? Bij ons ben je aan het juiste adres. We helpen je graag met het schoonhouden van jullie locaties.

VvE schoonmaak

Voor bewoners van een woon- of appartementencomplex zijn de gemeenschappelijke schoonmaakkosten een terugkerend onderwerp. Het is natuurlijk mogelijk om samen met medebewoners deze schoonmaaktaken op te pakken, maar in de praktijk blijkt dat dit regelmatig wordt vergeten. Een schoonmaakbedrijf biedt uitkomst en ontzorgt op dit gebied. Wij komen op de afgesproken momenten langs en voeren verschillende taken uit. Voor een optimaal resultaat combineren we vaak meerdere schoonmaakdiensten. Denk hierbij aan schoonmaak in combinatie met glasbewassing van niet bereikbare gedeelten en algemene ruimtes.

Vakkundig en efficiënt

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben oog voor detail. Bovendien zijn ze flexibel en in staat om snel te schakelen als dat nodig is. Je krijgt van ons één vast aanspreekpunt, bij wie je terecht kunt voor vragen of als je bijvoorbeeld extra diensten wilt afnemen na een calamiteit. Voor calamiteiten zijn we zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Vaak hebben de schoonmaakdiensten van een woningbouwvereniging betrekking op de gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen, trappen, portieken en liften.  Specialistische schoonmaak zoals glasbewassing en gevelreiniging zijn uiteraard ook mogelijk en in combinatie met andere diensten en samen is dat dan vaak ook voordeliger.

Schoonmaak op maat

Omdat ieder gebouw en haar bewoners anders zijn, leveren we altijd maatwerk. Samen bespreken we welke diensten er belangrijk zijn voor jullie gebouw. Via het onderstaande contactformulier kun je contact met ons opnemen en een afspraak inplannen om daar eens vrijblijvend over te praten.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Ongediertebestrijding

Wij onderzoeken een pand op plaagdierbesmetting en voeren een voor je een passende, milieutechnische en diervriendelijke bestrijdingsmethode uit. Door onze ongediertebestrijding kun je weer vertrouwen op een gezonde werkomgeving.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een wooncomplex. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Opleveringsschoonmaak

Met een opleveringsschoonmaak leveren wij een wooncomplex gebruiksschoon op, zodat gebruikers met een gerust hart een schone en opgeruimde woning kunnen betreden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?