Logo Novon

Onze diensten

Met onze diensten geven wij je gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegelt het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Dagelijkse schoonmaak

Het schoonmaken van bijvoorbeeld een kantoorpand vergt een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Wij gaan altijd uit van maatwerk.

Gevelreiniging

Spoedklus voor gevelreiniging of het verwijderen van graffiti op korte termijn? Bij ons ben je het juiste adres.

Specialistische reiniging

Wij kunnen je naast het reguliere onderhoud, ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Ook hier bewegen wij altijd mee met jullie behoefte.

Glasbewassing

Glasbewassing mag zeker niet vergeten worden in het onderhoud van je pand. Onze glazenwassers voeren dit op een veilige en verantwoorde manier uit.

Gevelonderhoud

Je gevel doorstaat weer en wind. Novon verwijdert de verontreiniging en houdt rekening met de specifieke eigenschappen van de gevel.

Dieptereiniging sanitair

Bij dieptereiniging reinigen wij je sanitair van top tot teen. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt zo op professionele wijze verwijderd.

Dieptereiniging keukens

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Dieptereiniging is daarom noodzakelijk.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Novon beschikt over de juiste technieken en kennis om vloeronderhoud op professionele en milieuvriendelijke wijze uit te voeren.

Opleveringsschoonmaak

Met een opleveringsschoonmaak leveren wij je pand gebruiksschoon op, zodat gebruikers met een gerust hart een schone en opgeruimde ruimte kunnen betreden.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector de wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen jullie graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor elke onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij jullie van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?