Logo Novon

Gevelonderhoud

De buitenzijde van je pand is het eerste wat je bezoekers en gebouwgebruikers als eerste zien. Dus zorg je ervoor dat de ingang, de parkeerplaats en de rest van het terrein rondom het gebouw er altijd netjes onderhouden en verzorgd uitzien. Maar heb je ook gedacht aan de gevels van het pand zelf? Vaak zien we namelijk dat die nu juist worden vergeten. Dagelijks komen er verschillende mensen, ook jouw klanten, lang jouw pand. Gevelreiniging (en gevelonderhoud) zijn dan ook een belangrijk deel van je visitekaartje naar de buitenwereld. En dat kunnen wij, in combinatie met bijvoorbeeld de glasbewassing, voor je verzorgen.

Gevelreiniging

Door verschillende weersinvloeden groeien er in de loop der tijd algen en mossen op gevels. Dat is die groene laag die je vaak ziet. Wij verwijderen deze verontreiniging volgens het Convenant Gevelonderhoud. Natuurlijk houden we rekening met de specifieke eigenschappen van jullie gevel en onderzoeken vooraf precies wat de gevel van jullie pand nodig heeft. Zo voorkomen we dat we een verkeerd reinigingsproces hanteren, waardoor de schone gevel slechts tijdelijk is, omdat de laag op de gevel zijn kenmerkende eigenschappen verliest.

Daarom gaan wij eerst met je om tafel voor een plan van aanpak. We werken met een plan en zetten natuurlijk professionele apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen in. Met het resultaat en het juiste onderhoudsplan kun weer jaren genieten van een schone gevel!

Graffiti verwijderen

Naast (groene) aanslag is grafitti één van de meest voorkomende redenen om gevelreiniging te laten uitvoeren. Wij snappen dat onze klanten dit ook altijd zo snel mogelijk willen laten verwijderen. Onze specialisten zijn uitgerust met veilige en milieusparende removers. Met behulp van een micronevel-straalsysteem of een reiniging onder gepaste druk zorgen zij dat de ondergrond niet beschadigt. Goed voor de gevel én goed voor het milieu.

Naast bedrijfspanden zijn scholen, geluidsschermen en bushokjes overigens ook vaak ‘slachtoffer’ van graffiti. Maar ongeacht de plaats. Onze specialisten zorgen ervoor dat het object binnen de kortste keren zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug heeft.

Spoedklus

Heb je een spoedklus gevelreiniging, of heb je iemand nodig voor het verwijderen van graffiti op korte termijn? Bij ons ben je het juiste adres. We hebben eigen specialisten in dienst die ervoor zorgen dat de vervuiling de volgende ochtend al verwijderd is.

Veiligheid staat voorop

Naast gevelreiniging zijn we ook inzetbaar voor glasbewassing en gevelonderhoud. In alle gevallen werken we natuurlijk veilig. We zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen we altijd een risico-inventarisatie en –evaluatie doen (RI&E). Door risico’s in kaart te brengen kunnen er gerichte maatregelen getroffen worden. Zo kunnen we ons werk veilig en efficiënt uitvoeren en worden ongevallen en gezondheidsklachten voorkomen.

Gevelreiniging en onderhoud op maat

Gevelreiniging is maatwerk, want ieder gebouw is anders. Om je een passend advies te geven komen we graag eerst vrijblijvend bij je langs. Zo bekijken we wat de juiste aanpak voor jullie pand is. Neem eens vrijblijvend contact op onderstaande formulier in te vullen.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector je wensen en vertalen deze behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Onderwijs

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jouw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Semi-overheid

Een overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?