Logo Novon

(Semi-)Overheid

Dagelijks schoonmaakwerk in een (semi-)overheidsgebouw verdient professionaliteit en aandacht. Dit doen wij met opgeleide, vaste medewerkers met de benodigde kennis en ervaring. Onze schoonmaakprofessionals ontzorgen je bij de schoonmaak van bijvoorbeeld openbare gelegenheden of overheidsgebouwen.

Belang van goede schoonmaak

Een (semi-)overheidsgebouw is een dynamische omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes in het gebouw regelmatig schoon worden gemaakt. Het gebouw is immers een visitekaartje van de organisatie. Niet alleen naar eigen medewerkers toe, maar ook naar klanten en bezoekers is een nette uitstraling van groot belang.

Een schone omgeving draagt ook bij aan een betere weerstand van medewerkers. Voldoende frisse lucht en weinig stofdeeltjes verminderen de overdracht van ziektekiemen op de werkplek. Goede schoonmaak zorgt dus voor een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Voldoende redenen om schoonmaakwerk door ervaren schoonmakers uit te laten voeren. Als toevoeging op de reguliere schoonmaak is specialistische reiniging van bepaalde zaken ook mogelijk. Voorbeelden van specialistische reiniging zijn onder andere glasbewassing, gevelreiniging en reiniging van vloeren. In een kennismakingsgesprek bespreken we samen welke mogelijkheden van belang zijn voor jouw organisatie.

Duurzaam schoonmaken

Duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen zijn belangrijke thema’s waar wij al jaren aandacht aan besteden. Wij werken met innovatieve technieken en milieubewuste middelen die ons werk nog efficiënter maken. 

Afvalverwerking is een belangrijk thema dat al jaren hoog op onze agenda staat. Samen denken we graag na over de mogelijkheden binnen jullie organisatie. Denk daarbij aan afvalbakken met herkenbare iconen en het bespreekbaar maken van afvalscheiding. Dit zal zorgen voor consequente scheiding en het leveren van een bijdrage aan duurzaamheid en de circulaire economie.

Zichtbaarheid van medewerkers

Onze medewerkers kunnen op ieder gewenst moment werkzaamheden uitvoeren. Maar we zien dat dagschoonmaak veel voordelen kent. Het zorgt voor meer zichtbaarheid van onze medewerkers binnen jullie organisatie en roept bij beide partijen respect op. Er kan direct geschakeld worden en een helpende hand op onverwachte, drukke momenten kan nooit kwaad.  

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Zij voeren de werkzaamheden die gezamenlijk zijn afgesproken zo optimaal mogelijk uit. Wij bieden onze medewerkers een marktconform salaris en een realistische werkdruk. Dit zorgt voor een relatief klein verloop en een laag verzuimpercentage. Uit ervaring weten wij dat dit voor beide partijen het prettig werkt, want er zijn altijd vaste gezichten aanwezig. Wij gaan graag aan de slag. Per locatie bekijken we welke schoonmaakdiensten bijdragen aan optimale hygiëne op een werkplek. Via onderstaande contactformulier kom je direct met ons in contact.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Dagelijkse schoonmaak

Het schoonmaken van een (semi)-overheidsgebouw vergt een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Bij onze reguliere schoonmaakdienst gaan wij altijd uit van maatwerk.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Het specialistische team van Novon beschikt over de juiste technieken, methodes, materialen en kennis om het vloeronderhoud in een overheidsgebouw op professionele en milieuvriendelijke wijze uit te voeren.

ICT-reiniging

De verspreiding van bacteriën op ICT-apparatuur kan van invloed zijn op de gezondheid van uw medewerkers. Met de juiste materialen en kennis ontdoen wij al je apparatuur van stof en vervuiling.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?