Logo Novon

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf. Ze zorgen voor zicht naar buiten én brengen licht naar binnen. Glasbewassing is dan ook een schoonmaakdienst die zeker niet vergeten mag worden tijdens het onderhoud van een pand.

Ons team van glazenwassers

Ons team van glazenwassers is SVS-gediplomeerd. Zij werken op een veilige en verantwoorde manier en hebben de kennis en kunde om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Voor elke klus hebben we geschikt klim- en steigermateriaal. Zo zetten we steeds vaker ons tuckerpole/telescoop-systeem in, waarmee we tot wel 13,5 meter hoogte kunnen schoonmaken. Door te sproeien, borstelen en na te spoelen met gedemineraliseerd water, is ons resultaat streeploos.

Ontzorgen

Bij glasbewassing komt meer kijken dan alleen de uitvoering. In dit proces ontzorgen wij jou als klant volledig. We nemen bijvoorbeeld zelf contact op met de gemeente over milieutechnische maatregelen en leveren voorafgaand aan de uitvoering altijd een milieutechnisch plan van aanpak aan.

Veiligheid staat voorop

Of het nu gaat om glasbewassing of gevelreiniging; we zijn VCA-gecertificeerd en voeren vooraf altijd en Risico-inventarisatie en Evaluatie uit (RI&E). Door risico’s in kaart te brengen treffen we gerichte maatregelen. Zo voeren we ons werk veilig en efficiënt uit en voorkomen we ongevallen en gezondheidsklachten.

Signalerende functie

Voordat onze glazenwassers aan de slag gaan lopen ze altijd een signaleringsronde. Het doel is om zo efficiënt mogelijk gebruik maken van bijvoorbeeld de hoogwerker in samenwerking met andere toeleveranciers of werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan onderhoud van brand- of rookmelders, het vervangen van kapotte lampen of het verhelpen van lekkages. Zo wordt echt overal aan gedacht!

Duurzaamheid

Onze glazenwassers maken gebruik van osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Dit is leidingwater waaruit alle bestanddelen (zouten, mineralen en kalk) zijn gefilterd. Deze duurzame manier van werken is heel milieuvriendelijk. Door osmosewater hoeven er namelijk geen reinigingsmiddelen of chemicaliën meer gebruikt te worden. Glasbewassing met osmosewater heeft nog een voordeel: na het wassen ontstaat er geen druppelvorming van mineralen en zouten. Geen druppels en strepen op de schone ramen dus!

In het kort:

Bij onze glasbewassing:

  • ontzorgen we jou volledig;
  • staat veiligheid voorop;
  • vervullen we ook een signalerende functie;
  • hebben we oog voor duurzaamheid.

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders. Hierdoor blijft glasbewassing altijd maatwerk. Hoe vaak en wanneer we bij jou langskomen? Dat bepaal we samen. Wij geven natuurlijk graag eerst vrijblijvend advies over de glasbewassing en gevelreiniging en komen graag bij jullie langs om de juiste aanpak te bespreken. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector de wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Semi-overheid

Een overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt. Dit doen wij met vaste medewerkers met de benodigde kennis en ervaring.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?