Logo Novon

ICT-reiniging

Dagelijks werken werknemers met hun computer. ICT-apparatuur is een broedplaats voor bacteriën doordat verschillende mensen er gebruik van maken, handen niet altijd schoon zijn en er gegeten wordt op een werkplek. De verspreiding van bacteriën op deze apparatuur kan van invloed zijn op de gezondheid van jouw medewerkers. ICT-reiniging is dus belangrijk. Werkplekreiniging gaat wat ons betreft veel verder dan een doekje over het bureau halen.

Wij ontdoen met de juiste middelen, materialen en kennis alle apparatuur van stof en vervuiling. Daarnaast kunnen wij werkplekken en serverruimtes reinigen en volledig ontsmetten. Hierdoor blijven storingen door bijvoorbeeld kruimels onder toetsen of vochtvlekken beperkt en gaat de apparatuur langer mee. 

Gezonde en schone werkomgeving door ICT-Reiniging

Je kunt bij ons terecht voor een professionele ICT-reiniging. Wij beschikken over de juiste middelen en kennis om een veilige en milieuvriendelijke reiniging uit te voeren. Doordat er bij de reiniging speciale coatings gebruikt worden, blijven toetsenborden, muizen en telefoons grotendeels vrij van bacteriën tot de volgende onderhoudsbeurt. Dit verlengt de levensduur van alle apparatuur. Daarnaast zorgt een ICT-reiniging voor een veilige, representatieve en schone werkomgeving. Dit zal weer leiden tot gezonde en tevreden medewerkers.

Duurzaamheid

Wij kijken continu hoe we onze processen duurzamer in kunnen richten. Ook bij ICT-reiniging gebruiken we daarom alleen duurzame schoonmaakmiddelen met het Nordic Ecolabel. Dit milieukeurmerk garandeert dat de schoonmaakmiddelen geen schadelijke stoffen bevatten. Daarnaast gebruiken onze specialisten alleen schoonmaakmaterialen die voldoen aan de Arbo-eisen die zijn opgesteld door de RAS.

Op zoek naar ondersteuning bij de reiniging van jullie ICT-apparatuur, werkplekken of serverruimtes? Dan kun je direct contact met ons opnemen door onderstaande formulier in te vullen. Aan de hand van jouw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector de wensen en vertalen deze behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Semi-overheid

Een overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?