Logo Novon

Ongediertebestrijding

Plaagdieren zorgen voor overlast in je bedrijf. Denk aan doorgebeten kabels, vocht en uitwerpselen. Dit kan zorgen voor problemen in jouw bedrijfsproces en een gevaar zijn voor de gezondheid van je medewerkers. Dankzij onze ongediertebestrijding kun je weer vertrouwen op een gezonde en hygiënische werkomgeving.

Milieuvriendelijke bestrijding

Bij ongediertebestrijding gaan wij altijd grondig te werk. Allereerst onderzoeken wij je pand op plaagdierbesmetting. Toegespitst op de omstandigheden voeren wij een passende bestrijdingsmethode uit. Dit doen we met milieutechnische en diervriendelijke methodes. Tijdens dit proces denken wij continu met je mee en geven we ook preventieadvies om de kans op ongedierte te verkleinen. We kunnen bijvoorbeeld een coating tegen spinnen(-webben) aanbrengen.

Alle seizoenen

Sommige seizoenen brengen specifieke plaagdieren met zich mee, zoals bijvoorbeeld fruitvliegjes bij hoge temperaturen. Wij kunnen hier eenvoudige vallen voor plaatsen in en nabij keukens, pantry’s en vuilnisbakken. Tijdens de glasbewassing en gevelreiniging kunnen we een coating aanbrengen op de omlijsting. Hierdoor hebben deze plaagdieren minder grip, waardoor het spinnen van webben en maken van nesten tegen wordt gegaan. Dit resulteert in minder vervuiling en een beter zicht.

Wij kunnen je helpen bij overlast van:

  • Muizen
  • Spinnen
  • Zilver- en papiervisjes
  • (Fruit)vliegjes
  • Wantsen
  • Kakkerlakken
  • Mieren

Wil je ongedierte op afstand houden? Daar kunnen wij je helpen. Je hoeft alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector je wensen en vertalen deze behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Onderwijs

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor je onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken die passen bij jullie school én het beschikbare budget.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van je recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij je van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?