Logo Novon

Opleveringsschoonmaak

Om een pand na een verbouwing of renovatie schoon en leefbaar te maken, is vaak een grondige opleveringsschoonmaak nodig. Bij een opleveringsschoonmaak verwijderen we onder andere bouwvuil, kit, verf- en cementresten. Ook maken we de vloeren en het meubilair schoon. Sanitaire ruimtes, keukens en gevels? Geen enkel probleem voor ons team van specialisten.

Na de opleveringsschoonmaak kunnen jullie de medewerkers en bezoekers weer met een gerust hart ontvangen, in een frisse en opgeruimde ruimte.

Opleveringsschoonmaak op maat

Voor het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden gaan wij natuurlijk eerst met jullie in gesprek. In de eerste plaats inventariseren we welke vervuiling er is en stemmen samen af welke werkzaamheden gewenst zijn. Daarnaast houden we zoveel mogelijk rekening met de planning van ander leveranciers. Zo zorgen we dat jullie (nieuwe) gebouw op tijd schoon is en dat niemand voor verrassingen komt te staan.

Mogelijkheden voor opleverschoonmaak op een rij

Bij de opleveringsschoonmaak na een verhuizing, renovatie of verbouwing kunnen wij de volgende werkzaamheden verzorgen:

  • Stofvrij maken van de ruimte
  • Verwijderen van het laatste (bouw)afval
  • Gevelreiniging 
  • Reinigen van de vloeren
  • Glasbewassing;
  • Schoonmaak van het sanitair
  • Het verwijderen van onder andere cement-, kit-, en verfresten    
  • Onze specialisten leveren jullie nieuwe of vernieuwde pand schoon en gebruiksklaar op!

Signalerende functie

We kijken verder dan het schoonmaakwerk dat we hebben afgesproken. En als onze specialisten speciale aandachtspunten tegenkomen, dan maken zij daar natuurlijk melding van. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan beschadigingen die tijdens de verbouwing of renovatie onverhoopt zijn ontstaan. Onze schoonmakers zijn getraind om met een ‘facilitair oog’ naar een gebouw te kijken. Zij pakken als vanzelf een signalerende rol, waarmee zij jullie ondersteunen.

Kortom: ieder klus vereist zijn eigen aanpak. Daarom komen onze specialisten bij jullie op locatie om mee te denken en samen het beste plan van aanpak op te stellen. Want op die manier ben je verzekerd van de juiste methode en een heldere prijsopgave.

Hebben jullie een opleverschoonmaak in het vooruitzicht? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector je wensen en vertalen deze behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Semi-overheid

Een overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt. Dit doen wij met vaste medewerkers met de benodigde kennis en ervaring.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?