Logo Novon

Dieptereiniging keukens

In een keuken wil je geen last krijgen van ongedierte, bacteriën en schimmels. Dit kan namelijk ziekten overbrengen, maar ook zorgen voor voedselvergiftiging. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Tijdens de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden komen moeilijk bereikbare plekken vaak niet aan bod. Dieptereiniging biedt hier de uitkomst.

Dieptereiniging grootkeukens

In grootkeukens moet alles steriel blijven. Dit is belangrijk om de verspreiding van bacteriën zoveel mogelijk te voorkomen. Een periodieke dieptereiniging helpt hierbij. Tijdens onze dieptereiniging wordt elk element van een keuken van top tot teen gereinigd. Alle apparatuur, wanden, maar ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals afvoerputjes, lucht- en afzuigkanalen worden meegenomen. Na deze grondige schoonmaak kun je weer genieten van optimale hygiëne en een gezonder werkklimaat. Maar dit is niet alles: ook de levensduur van de apparatuur wordt verlengd.

Ruimte desinfectie

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Wil je ook andere ruimtes volledig desinfecteren? We zetten onze dieptereiniging ook voor andere ruimtes in. Bij het desinfecteren van ruimtes werken wij met stoom of aangepaste middelen. We passen deze aan op jullie (productie)proces. Door onze jarenlange ervaringen hebben we oplossingen voor allerlei sectoren. Ook het aansluitend aanbrengen van een coating behoort tot de mogelijkheden. Het desinfecteren van een ruimte vereist de juiste werkinstructies zodat de ruimte na het desinfecteren weer veilig in gebruik genomen kan worden. Daarom maken wij, in overleg met jullie, een plan van aanpak met de juiste methodieken.

Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector de wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Zorginstellingen

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen.

Kinderdagverblijf

Wij helpen graag met de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. De richtlijnen van het RIVM worden te allen tijde nageleefd door vaste, betrouwbare schoonmakers.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. De eerste indruk is voor gasten bepalend voor de rest van hun verblijf. De schoonmaak van jullie park verdient onze zorg en aandacht.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?