Logo Novon

Dieptereiniging sanitair

Schoon sanitair is belangrijk voor de uitstraling van een pand én de gezondheid van medewerkers en bezoekers. Met ons specialistische team maken wij elke sanitaire ruimte brandschoon. Bij dieptereiniging van sanitair kun je denken aan het reinigen van toiletten, wasbakken en tegels en douches in gymzalen. Maar ook handhygiëne- en toiletaccessoires zijn een punt van aandacht.

Grondige reiniging

Bij dieptereiniging reinigen wij je sanitair van top tot teen. We demonteren alle onderdelen van het sanitair om deze te reinigen, ontkalken, en desinfecteren. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt zo op professionele wijze verwijderd.

Leveren verbruiksproducten

Wij maken sanitaire ruimtes schoon, maar kunnen ze ook voorzien van de benodigde verbruiksproducten. Zoals handzeep, toiletpapier, handdoeken, luchtverfrissers en overige verbruiksartikelen. Uiteraard horen daar ook dispensers (lease of koop) bij. We werken samen met gespecialiseerde partners en combineren voor jullie zo kwaliteit met het gemak van één aanspreekpunt. Heel overzichtelijk!

Dieptereiniging keukens

In grootkeukens moet alles steriel blijven. Het is belangrijk om de verspreiding van bacteriën zoveel mogelijk te voorkomen. Een periodieke dieptereiniging helpt hierbij. Tijdens onze dieptereiniging wordt elk element van een keuken van top tot teen gereinigd. Meer informatie vind je hier.

Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vul dan even het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector de wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Zorginstellingen

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen.

Kinderdagverblijf

Wij helpen graag met de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. De richtlijnen van het RIVM worden te allen tijde nageleefd door vaste, betrouwbare schoonmakers.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. De eerste indruk is voor gasten bepalend voor de rest van hun verblijf. De schoonmaak van jullie park verdient onze zorg en aandacht.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?