Logo Novon

Start samenwerking Novon en EuroParcs

Deze laatste dag van februari gebruiken wij om terug te blikken op afgelopen maand. Want wat hebben we een mooie maand achter de rug! In februari hebben wij afgetrapt bij twee EuroParcs locaties.

In februari heeft de eerste kick-off meeting bij park De IJssel Eilanden in Kampen plaatsgevonden. Dit park is nog volop in aanbouw en ontwikkeling. Wij gaan er samen met het park voor zorgen dat in april de eerste gasten in een schone, frisse accommodatie worden ontvangen.

Kick-off meeting EuroParcs IJssel Eilanden

Ook in Uitdam, bij EuroParcs Poort van Amsterdam, heeft de kick-off inmiddels plaats gevonden. Op dit Park gaan wij samen met Succes Schoonmaak aan de slag om ervoor te zorgen dat de gasten in een frisse accommodatie terecht komen.

Kick-off meeting EuroParcs Poort van Amsterdam

Deze samenwerkingen met De IJssel Eilanden en Poort van Amsterdam zijn een mooi vervolg van schoonmaakwerkzaamheden bij Europarcs Zuiderzee. Hier zijn we in januari gestart. De wisseling van schoonmaakpartij was één van de stappen die het park nam om een hogere klanttevredenheid te waarborgen. Ook hier werken wij graag aan mee.

Wij kijken vol enthousiasme uit naar een mooi vervolg en hele fijne, gastvrije samenwerkingen!

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?