Logo Novon

Kickoff Koploperproject Overijssel

Samen met tien andere deelnemers zijn wij sinds kort onderdeel van het Koploperproject in Overijssel. Een project waarin wij met de andere deelnemers aan de slag gaan op het gebied van duurzaamheid!

‘Als voorloper op het gebied van duurzaamheid in Overijssel, zijn wij er van overtuigd dat wij nog meer kunnen laten zien. We zijn benieuwd naar wat andere bedrijven in de regio doen op het gebied van duurzaamheid, zodat we van elkaar kunnen leren,” vindt onze collega & Facilitair Coördinator Xandra Deelen-Meijerink.

Koploperproject

Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om op een inspirerende en praktische manier duurzamer te gaan ondernemen en zo te werken aan een toekomstbestendige organisatie en duurzame producten en diensten. Op hun beurt maken de Koplopers weer andere ondernemers enthousiast en trekken zo het peloton mee. Samen zorgen ze voor een sterke en toekomstbestendige regionale economie en een leefbare samenleving.

Hoe werkt het?

Een Koplopergroep bestaat uit gemiddeld zo’n 10 deelnemers. Ze gaan samen aan de slag onder deskundige begeleiding. Na een grondige nulmeting stellen ze een praktische duurzaamheidsagenda op en leren beter communiceren over MVO en duurzaamheid. In een aantal bijeenkomsten leren ze veel van elkaar en inspireren elkaar. We sluiten meestal af met een boeiend Koplopersymposium, waarin de deelnemers een podium krijgen en daarmee ook andere ondernemers inspireren.

Meer weten over het koploperproject? Check dan https://www.koploperproject.nl/.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?