Logo Novon

Handhygiëne

Novon Schoonmaak en Vlietstra Schoonmaak introduceren samen met NoSoapCompany de volgende generatie van gebruikersvriendelijke handdesinfectie automaten voor gebruik in (semi)publieke ruimtes. Onze apparaten zijn eenvoudig te gebruiken, te vullen en te onderhouden.

Handen zijn de meest voorkomende besmettingsroute bij verspreiding van pathogenen zoals het griepvirus. World Health Organization raadt goede handhygiëne aan als de meest effectieve wijze om infecties te voorkomen.

Met onze Public Disinfectant Unit (PDU) heeft u een goed antwoord op de stijgende vraag naar effectieve handhygiëne in publieke ruimtes. Zo gebruiken bezoekers aan het UMCG dagelijks deze revolutionaire toepassing.

Naast handhygiëne is het schoonmaken van contactvlakken oftewel de kritische plekken waar de overdracht van ziekteverwekkers het meest plaatsvindt extra belangrijk. Denk hierbij aan deurknoppen, lichtknoppen, kranen en trapleuningen.

Heeft u vragen of wilt u advies op gebied van (hand)hygiëne neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 085-9024500, mail naar info@novon.nl of kom langs op ons kantoor te Enter of Zwolle om het zelf uit te proberen. #WHO #Novon #Vlietstra #NVZ #Graaggedaan!

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?