Logo Novon

Glazenwassers hebben hart voor zorg

Van 7 tot en met 21 december 2020 vindt de vijfde editie van de actieweek voor de ‘Glazenwassers hebben Hart voor de Zorg’ plaats. De glazenwassers- en schoonmaakbranche investeert elk jaar weer volop in medewerkers. Tijdens de actieweek tonen schoonmaakbedrijven op een andere manier hun maatschappelijke betrokkenheid. In deze actieweek richten ze zich op de zorgsector

Oplossing tijdens corona

Normaal gesproken worden er de hele week activiteiten georganiseerd bij zorginstellingen. Maar vanwege de coronamaatregelen kan dat niet meer doorgaan.  Echter is het juist in deze tijden belangrijk om zorginstellingen in het zonnetje te zetten. Daarom is er een oplossing bedacht. Van 7 tot en met 21 december worden er taarten bezorgd bij de zorginstellingen. Hierdoor kunnen de bewoners tijdens de thee of koffie genieten van een lekker stukje taart.

Novon helpt!

Novon maakt op meerdere zorginstellingen schoon.  De bewoners en mensen die zorg ontvangen zien ons normaal alleen als we aan het werk zijn en vanwege de corona maatregelen zit een kopje koffie met een praatje er ook niet meer in. Om bewoners in deze moeilijke tijd toch een beetje te laten genieten, laten wij taarten bezorgen bij zorginstellingen waar onze glazenwassers aan het werk zijn.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?