Logo Novon

Even terugblikken (2) – 25 jaar Novon

In 2018 bestond Novon Schoonmaak maar liefst 25 jaar. Dit jubileum hebben wij gevierd door iets te doen voor onze medewerkers en omgeving. Medewerkers konden goede doelen aandragen die vervolgens in aanmerking kwamen voor één van de 25 cheques ter waarde van €1.000,-. In deze reeks blikken we terug met de winnende goede doelen.

Stichting Noordzeeziekte

Stichting Noordzeeziekte zet zich in om onderzoek mogelijk te maken. De gevolgen van Noordzeeziekte zijn namelijk desastreus, de ziekte laat een meedogenloos verloop zien. Het is een zeer zeldzame erfelijke aandoening waarover nog maar weinig bekend is.

Stichting Noordzeeziekte geeft aan: “Daarom is onderzoek nodig, zodat er een kans is op een beter leven voor de patiënten. Omdat het om een zeldzame ziekte gaat, staan we vaak achteraan in de rij. Het is geweldig dat mensen met elkaar het verschil kunnen maken. Want inmiddels wordt er wel onderzoek gedaan naar Noordzeeziekte, iets wat eerst voor onmogelijk werd gehouden vanwege het gebrek aan gelden.”

Renske Wassenaar, voorzitter van Stichting Noordzeeziekte blikt samen met ons terug: “We hebben vooral met z’n allen via Facebook campagne gevoerd om stemmen binnen te halen. Iedereen deed zijn best om het voor elkaar te krijgen. Het was geweldig toen we hoorden dat het gelukt was en we het prachtige bedrag van 1000 euro in ontvangst mochten nemen. Mede door dergelijke initiatieven kunnen we als stichting onze doelstelling halen; namelijk onderzoek mogelijk maken.

Renske vervolgt: “We hopen echt dat we over een poosje kunnen zeggen: het is gelukt, we hebben een medicijn gevonden! En dan heeft Novon Schoonmaak daar zeker ook aan bijgedragen!”

Meer lezen?

Benieuwd naar andere goede doelen in deze reeks? Wij zetten de goede doelen op LinkedIn en Instagram in het zonnetje. De andere artikelen kunt u hieronder vinden.

De andere goede doelen in deze reeks

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?