Logo Novon

De nieuwe website is live!

Het is zover, we zijn live! U zit op dit moment naar een gloednieuwe website van Novon schoonmaak te kijken. We hebben de afgelopen maanden samen met internetmarketing bedrijf IMPRES en fotografe Renée Krijgsman hard gewerkt aan een nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk is op de schop gegaan, ook is de site uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.   

Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest moderner, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker worden. Het draait bij Novon nog altijd om kennis delen. Via de nieuwe site is informatie over onze sectoren en diensten en onze visie op duurzaam ondernemen nog makkelijker te vinden.

Wat u terug ziet op onze nieuwe website:

Gebruiksvriendelijk en fris design

Zo hebben we gekozen om frisse kleuren en grafische vormen te gebruiken. De groene kleur, die bij Novon hoort, hebben we veel terug laten komen. Op elke pagina komen gebruiksvriendelijke blokken terug, waarmee doorgelinkt wordt naar relevante pagina’s. Zo vindt u gemakkelijk en snel de juiste informatie.

Duidelijke omschrijvingen van onze diensten en sectoren

Op de nieuwe website komen al onze sectoren en diensten terug. Per sector en dienst vindt u alle benodigde informatie. Om overzicht te behouden kunt u op de verschillende overzichtspagina’s al onze sectoren, diensten en artikelen terug vinden.

Referenties van onze klanten

Op de nieuwe website zijn niet alleen wij aan het woord, maar geven we ook onze partners de ruimte om hun ervaringen te delen. Deze kunt u hier terug vinden. 

Gemakkelijk en snel informatie opvragen

Op onze nieuwe website zijn de functionaliteiten uitgebreid, het is nu nog makkelijker om informatie op te vragen. Zo kunt u via elke diensten- en sectorenpagina een offerte aanvragen met één druk op de knop.

U kunt op ieder moment contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?