Logo Novon

Bedankt, jij maakt het verschil!

Het is vrijdag na 17:00 uur. De medewerkers van uw kantoor hebben inmiddels al het weekend ingeluid en zijn vertrokken. Maandag weer een nieuwe dag. Toch is er één persoon die net pas het grindpad op komt fietsen. Het is de persoon die veel van uw medewerkers vrijwel nooit ontmoeten en vaak in de stille uurtjes van de avond nog zijn/haar werk doet. De persoon die ervoor zorgt dat alle andere medewerkers hun werkzaamheden uit kunnen voeren in een frisse en gezonde omgeving.
Iemand die een enorm belangrijke rol heeft, maar gek genoeg nooit op de teamfoto staat.

Best bijzonder eigenlijk aangezien uit diverse onderzoeken blijkt dat een schoon kantoor relatie heeft met de productiviteit van uw medewerkers en een laag ziekteverzuim. Prestaties van onze mensen hebben dus direct invloed op de output van uw organisatie. Denk aan een slechte eerste indruk van uw gasten door dat muffe luchtje in het toilet, uitglijgevaar door een te nat gemopte vloer, een lege koffiemachine op maandagmorgen of de collega van de commerciële afdeling die zijn buikgriep heeft gedeeld met 3 andere collega’s door de niet schoongemaakte flexplek.

Vergeet dus niet die ene persoon met een cruciale rol voor een gezonde werkomgeving. Geef hem of haar dezelfde waardering als uw andere collega’s. Want hoewel helaas vaak onzichtbaar, speelt de schoonmaker een sleutelrol binnen uw organisatie.

Op 14 juni 2019 vieren wij hierdoor de dag van de schoonmaker. Een dag waarop wij de belangrijkste mensen in onze branche in het zonnetje zetten.
Als Novon Schoonmaak en Vlietstra Schoonmaak doen wij dit op onze eigen Opmerkelijke manier. Wij hebben er dit jaar dan ook voor gekozen om onze schoonmaaktoppers een heerlijke Tony Chocolonely reep cadeau te doen.
Niet via de post, maar deze komen wij bij al onze medewerkers persoonlijk brengen. Ook de medewerkers van kantoor helpen hierbij mee.

Leuk weetje: deze lekkere reep bevat wel 981 calorieën. Dat lijkt veel, maar staat slechts gelijk aan 8 uur stofzuigen of 6 uur moppen/glazen wassen.
Dat hebben onze toppers dus zo verbrand. En daarnaast is hij nog harstikke duurzaam ook.
Onze impact: dankzij onze 227.800 cacaobonen (ruim 1.700 repen) kan Tony meer kopen van de boeren en ze meer premie betalen. Dat alles voor slaafvrije cacao!

#dagvandeschoonmaak #jijmaakthetverschil #tonychocolonely #belangrijkstekapitaal #mensenwerk #waardering

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?