Logo Novon

PEC Zwolle

PEC Zwolle is al een geruime tijd klant van Novon. “We zijn al ruim vijftien jaar klant van Novon,” geeft Jeroen van Leeuwen van PEC Zwolle aan. “Dit gaat al terug in de tijd van ons oude stadion “Oosterenk”. 

PEC Zwolle maakt gebruik van de diensten van Novon in de vorm van schoonmaak, glasbewassing en sanitair. “Daarnaast hebben wij grote terugkerende zaken die op jaarbasis incidenteel plaatsvinden onder de noemer “specialistische werkzaamheden”. Dit betreft onder andere het grondig reinigen van de vloeren, schrobben van de tribunevloeren, stoelen reinigen, toiletunits in omlopen grondig reinigen.”

Jeroen geeft aan dat Novon een betrokken partner van PEC Zwolle is. “Enerzijds vanuit de reguliere werkzaamheden die er gedaan worden, anderzijds is Novon een betrokken sponsor. Jacco Vonhof is natuurlijk een fervent PEC-fan, op deze wijze is het contact ontstaan. Jacco heeft de afgelopen jaren veel voor de club betekent, op deze wijze is ook de verbinding tussen de club en Novon ontstaan. Novon en PEC Zwolle staan voor hetzelfde, en dat is een diepgewortelde verankering met de stad en de regio Zwolle. Daarnaast kenmerken beide organisaties een sterke groei, klein begonnen en steeds groter geworden in al zijn facetten.”

“Novon is betrokken, staat nauw in contact met de klant en draagt zorg voor een goede hygiënische omgeving.”

Jeroen van Leeuwen – Algemeen Manager

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?