Calamiteiten 085 - 90 24 502

Calamiteiten 085 - 90 24 502

Home Industrie

Van het bieden van extra flexibiliteit tijdens wisseldagen op vakantieparken tot ondersteuning bij afvalscheiding op scholen. Elke omgeving heeft unieke schoonmaakbehoeftes. En juist dat vinden wij zo leuk. Benieuwd hoe we industriële reiniging aanpakken? Daag ons maar uit!

Industriële reiniging

Veiligheid voorop

In een industriële omgeving is goede hygiëne belangrijk om veilig en efficiënt te kunnen werken. Industriële reiniging vraagt om een andere aanpak dan gewone schoonmaak. Het is essentieel om machines, werkruimtes en productiehallen regelmatig schoon te maken. Vervuilde machines kunnen namelijk storingen veroorzaken. Bij Novon reinigen we alles, van vloer tot plafond, zodat jullie machines goed blijven werken en de werkomgeving gezond blijft voor iedereen.

De veiligheid van zowel onze als jullie medewerkers is voor ons heel belangrijk. Daarom werken we volgens de VCA-richtlijnen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Voordat we beginnen, maken we altijd een risico-inventarisatie en -evaluatie. Dit geldt ook voor specialistische reinigingen en dieptereinigingen. We starten altijd met een gesprek waarin we de nieuwste regels en richtlijnen bespreken, zodat we precies weten wat belangrijk is voor jullie locatie.

Wij bewegen mee

We begrijpen dat jullie productieproces niet zomaar stilgelegd kan worden. Daarom denken we met jullie mee en passen we ons flexibel aan. We reinigen op een moment dat het jullie uitkomt, zodat het productieproces gewoon door kan gaan. Met onze duurzame materialen en technieken zorgen we voor een schoon resultaat, zonder dat jullie productie daar last van heeft.

Bij een noodgeval, zoals wateroverlast of brandschade, zijn wij snel ter plaatse. Onze calamiteitendienst is lokaal aanwezig en kan binnen één uur op locatie zijn. Onze specialisten hebben de juiste materialen bij zich en weten precies wat ze moeten doen om de situatie snel onder controle te krijgen.

Ben jij op zoek naar een ervaren en enthousiaste schoonmaakclub voor jouw industriële omgeving? Wij gaan graag voor je aan de slag!

Cases.

Meer bedrijven zouden gehandicapte medemens een kans moeten geven

Lees meer

Novon maakt de grachten schoon!

Lees meer

Novon tekent voor samenwerking met IKBINDERschap

Lees meer

Wim Tak

Manager Inkoop en Facilitaire Diensten

“Met haar helikopterblik signaleert Novon snel en worden problemen direct opgelost.”

Kitty van Dam

Serviceteam Facilitair Countus

“Bij Novon zijn ze flexibel en denken ze mee. Zelfs in tijden van corona kan er heel gemakkelijk geschakeld worden.”

Reinier Kersbergen

Facilitair Manager

“Wederzijds vertrouwen is belangrijk en dat is er. Samen houden we het gebouw fris en schoon.”

Geert Wagter

Facilitair Manager VO Steenwijk

“Novon maakt haar beloftes waar en voert uit wat er is afgesproken. Geen verrassingen, gewoon goed en degelijk werk.”