Calamiteiten 085 - 90 24 502

Calamiteiten 085 - 90 24 502

Home Woningbouwvereniging

Een schoon wooncomplex

Bij Novon begrijpen we dat bewoners van een wooncomplex zich sterk betrokken voelen bij hun leefomgeving, die verder rijkt dan alleen hun voordeur. Een schone, opgeruimde omgeving draagt bij aan hun woongenot en welzijn. Daarom bieden wij betrouwbare en professionele schoonmaak voor woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en vastgoedbeheerders. Ons team zorgt ervoor dat jullie wooncomplexen dagelijks stralen.

Voor veel bewoners van appartementencomplexen zijn de schoonmaakkosten van gemeenschappelijke ruimtes een regelmatig onderwerp van gesprek. Hoewel bewoners deze taken vaak zelf oppakken, blijkt in de praktijk dat het onderhoud snel wordt vergeten. Novon biedt een zorgeloze oplossing: wij nemen de schoonmaaktaken volledig uit handen en zorgen voor een constante, frisse omgeving. Denk hierbij aan de schoonmaak van algemene ruimtes in combinatie met glasbewassing van moeilijk bereikbare delen.

Altijd een vertrouwd gezicht

Onze schoonmaakprofessionals zijn goed opgeleid, hebben oog voor detail en schakelen snel wanneer dat nodig is. Bij Novon krijg je een vast aanspreekpunt voor al je vragen of wanneer er extra diensten nodig zijn, zoals na een calamiteit. We staan zelfs 24/7 voor je klaar in noodsituaties. Of het nu gaat om gangen, trappenhuizen, portieken of liften, wij zorgen voor een schone en veilige woonomgeving.

Elk wooncomplex is uniek, net als de behoeften van haar bewoners. Daarom bieden wij maatwerk schoonmaakoplossingen die passen bij jouw gebouw. Van specialistische glasbewassing en gevelreiniging tot het onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes, wij stellen een schoonmaakpakket samen dat perfect aansluit bij jullie wensen en budget. Samen creëren we een prettige leefomgeving voor iedereen.

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier en ontdek wat wij voor jouw woningbouwvereniging kunnen betekenen!

Cases.

Meer bedrijven zouden gehandicapte medemens een kans moeten geven

Lees meer

Novon maakt de grachten schoon!

Lees meer

Novon tekent voor samenwerking met IKBINDERschap

Lees meer

Wim Tak

Manager Inkoop en Facilitaire Diensten

“Met haar helikopterblik signaleert Novon snel en worden problemen direct opgelost.”

Kitty van Dam

Serviceteam Facilitair Countus

“Bij Novon zijn ze flexibel en denken ze mee. Zelfs in tijden van corona kan er heel gemakkelijk geschakeld worden.”

Reinier Kersbergen

Facilitair Manager

“Wederzijds vertrouwen is belangrijk en dat is er. Samen houden we het gebouw fris en schoon.”

Geert Wagter

Facilitair Manager VO Steenwijk

“Novon maakt haar beloftes waar en voert uit wat er is afgesproken. Geen verrassingen, gewoon goed en degelijk werk.”