Logo Novon

Schoonmaakbedrijf Meppel

Schoonmaakbedrijf Meppel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Meppel? Bij Novon ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, met onze diensten geven wij jullie gebouw glans. Onze schoonmaakprofessionals werken efficiënt en gestructureerd om jullie de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak uit handen te nemen.

Sterk en zichtbaar in de regio

Novon is een middelgroot schoonmaakbedrijf met regionale wortels in Oost- Nederland. Voor regio Meppel coördineren we onze werkzaamheden vanuit onze centrale vestiging in Zwolle. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook de schoonmaak bij verschillende bedrijven in Meppel, ook verzorgen wij de schoonmaak van de College Campus Meppel.

We kennen onze medewerkers goed, weten wat er thuis speelt en weten wat hun motivatie is om schoon te maken. Daardoor kunnen we snel inspelen op veranderende omgevingen en passen we de werkzaamheden als dat bij jullie organisatie eens nodig is.

De kracht van Novon

Onze grootste kracht is onze aandacht voor en door mensen. Wij vinden dat onze medewerkers de juiste aandacht verdienen om hun werk goed te kunnen doen. Zij kunnen met goede materialen, middelen en aansturing de juiste werkzaamheden bij opdrachtgevers uitvoeren. Zo bouwen we samen een waardevolle langetermijnrelatie op met onze klanten.

Ben je benieuwd of wij als schoonmaakbedrijf ook voor jullie locatie in Meppel of omgeving van meerwaarde kunnen zijn? Vul dan via de onderstaande knop het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Vrijblijvend advies aanvragen
    Op zoek naar een baan in de schoonmaak?