Logo Novon

Trots op onze hercertificering PSO-Trede 3!

De afgelopen tijd zijn collega’s druk bezig geweest met de hercertificering voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Met succes; wij hebben namelijk voor de derde keer op rij de hoogste trede van de Prestatieladder weten te behalen: PSO-Trede 3!

De Prestatieladder Socialer Ondernemen

De PSO is het keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Een onafhankelijke audit van het PSO-schema, uitgevoerd door een van de vier certificerende instellingen, maakt onderdeel uit van het PSO-keurmerk.

TNO en PSO-Nederland hebben, in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijk inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen.

PSO-Trede 3!

Wat betekent het behalen van de hoogste PSO trede? We leven in een maatschappij waar steeds meer organisaties belang hechten aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Volgens PSO-Nederland zijn wij koploper als het gaat om werkgelegenheid bieden aan mensen met een kwetsbare arbeidspositie. En daar zijn we best wel trots op!

Uiteraard kunnen wij deze certificering niet behouden zonder de inzet van onze leidinggevenden en collega’s die er dagelijks voor zorgen dat de medewerkers uit de doelgroep naar behoefte worden begeleid.

Inclusief werkgeverschap

Met de prestatieladder wil PSO-Nederland meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk helpen. Dit doen wij door werkplekken te faciliteren binnen onze organisatie. Ook kunnen wij aan de hand van het PSO certificaat bij onze opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van social return én stimuleren wij onze eigen leveranciers en opdrachtnemers sociaal te ondernemen. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Wil je meer weten over de PSO? Kijk dan op www.PSO-Nederland.nl

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?