Logo Novon

Samenwerking Carmel College Salland

Voor veel mensen is het lastig om werk te vinden dat bij hen past. Dit geldt zeker ook voor leerlingen die het praktijkonderwijs verlaten. Het Carmel College Salland begeleidt schoolverlaters naar een passende werkplek.
Carmel College vertelt hierover: “Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder werkgevers die bereid zijn de schoolverlaters een baan aan te bieden. Gelukkig hebben we in onze regio veel bedrijven die sociaal ondernemen belangrijk vinden. Zij zien in dat juist ook deze nieuwe werknemers, van grote waarde kunnen zijn voor hun bedrijf of instelling.”


Zo is Ayla, leerling van het Carmel College, in schooljaar 2021 begonnen met haar stage bij Novon Schoonmaak. Tijdens haar stage heeft ze ondersteuning geboden bij het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in het gemeentehuis van Raalte en bij het schoonmaken van een industrieel pand. Naast de stage heeft Ayla ook een cursus schoonmaken op school gevolgd. Al snel kreeg ze alles onder de knie en voerde zelfstandig taken uit. Door haar enorme inzet en doorzettingsvermogen hebben wij Ayla per 1 december een contract aangeboden.


Hier hoefde Ayla niet lang over na te denken. Want, geeft Carmel College Salland aan, “Novon heeft sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan en biedt haar medewerkers tijdens het dienstverband volop mogelijkheden om zich te ontplooien aan de hand van branche gerelateerde opleidingen”. Hier is Ayla het mee eens: “Ik ben nu nog jong en ik wil niet tot mijn pensioen hetzelfde werk blijven doen!”


Wij zijn heel blij met deze samenwerking. Samen kom je écht verder.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?