Logo Novon

Novon Schoonmaak viert haar 25 jarig jubileum

Op maandag 1 oktober bestond Novon Schoonmaak maar liefst 25 jaar. En dat vieren zij door iets te doen voor haar medewerkers en hun omgeving. Tijdens de Jubileum actie konden de medewerkers in augustus hun goede doelen aandragen. Hierdoor konden zij in aanmerking komen voor één van de 25 cheques ter waarde van €1.000,-. In de stemronde van september moesten de geselecteerde doelen zoveel mogelijk stemmen verzamelen. In haar jubileum maand oktober, maakt Novon iedere werkdag één van de winnaars bekend.

Tijdens een bijeenkomst op 1 oktober is de 1e cheque uitgereikt aan rayonmanager Nico Huiskes, die zich tijdens de actie heeft ingezet voor het Thomashuis in Ruinerwold. Zij zijn de eerste winnaars. Medio november organiseert Novon een feestelijke bijeenkomst waarin de cheques worden overhandigd. Op vrijdag 2 november maakt zij de laatste winnaar bekend.

Waar Jacco Vonhof in 1993 begon als glazenwasser, heeft hij het bedrijf flink laten groeien. Inmiddels  heeft Novon Schoonmaakbedrijven, waar ook Schoonmaakbedrijf Vlietstra sinds 2016 onderdeel van is, vier locaties in Zwolle,  Enter, Leeuwarden en Groningen.  Zij is actief in heel Noordoost-Nederland om haar opdrachtgevers te bedienen en te voorzien van schoonmaak en specialistische reiniging in de breedste zin van het woord. Oprichter en eigenaar Jacco Vonhof is per 4 september jl. benoemd tot voorzitter van MKB-Nederland, maar blijft betrokken bij Novon.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?