Logo Novon

Even terugblikken (4) – 25 jaar Novon

In 2018 bestond Novon Schoonmaak maar liefst 25 jaar. Dit jubileum hebben wij gevierd door iets te doen voor onze medewerkers en omgeving. Medewerkers konden goede doelen aandragen die vervolgens in aanmerking kwamen voor één van de 25 cheques ter waarde van €1.000,-. In deze reeks blikken we terug met de winnende goede doelen.

Dolfijntherapie voor Isabel

Vandaag blikken we terug met dolfijntherapie voor Isabel. Isabel is geboren met het Pitt Hopkins Syndroom, dat is een ernstige meervoudige beperking. Hierdoor heeft Isabel het verstandelijke vermogen van een kind van 2 jaar oud. De dolfijntherapie kan voor verbetering zorgen in de cognitieve en/of motorische vaardigheden.

De familie Kruimelaar (vader, moeder en broer van Isabel) vertelt: “We waren opgegeven door twee werknemers van Novon. De twee dames die ons hadden opgegeven kennen ons via familie. Dit zijn namelijk buren van ons. Wij waren erg verrast!”

Toen moest er gestemd worden. “De stemmen hebben wij opgehaald doordat de twee dames die ons hadden opgegeven de link voor het stemmen hebben gedeeld met iedereen die ze kenden. Ook hebben wij die link gedeeld in onze kring. Hierdoor hebben wij een groot aantal mensen bereikt.”

Het moment van het winnen van de cheque weet de familie Kruimelaar nog goed te herinneren: “De laatste dagen dat er gestemd kon worden kwamen wij erachter dat wij in de top tien stonden. We hebben de stemactie nogmaals gedeeld en dit leverde nog meer stemmen op. Hierdoor kwamen we nog hoger in de top 10 te staan. Op 31 oktober 2018 kregen wij te horen dat wij de cheque hadden gewonnen. We waren ongelijk blij, een prachtig bedrag voor de therapie!”

Met de cheque is de familie Kruimelaar naar Curaçao gegaan om de dolfijntherapie voor Isabel te volgen. Helaas werd die reis eerst uitgesteld door corona maar gelukkig heeft Isabel inmiddels de therapie kunnen volgen. Nu, een jaar na de therapie, kan de familie Kruimelaar stellen dat de therapie veel heeft gedaan met de ontwikkelingen van Isabel. Zo heeft Isabel betere motorische vaardigheden ontwikkeld en kan Isabel al veel beter luisteren en begrijpen wat er om haar heen gebeurt .

Wij zijn erg blij dat wij hier een steentje aan hebben kunnen bijdragen!

Meer lezen?

Benieuwd naar andere goede doelen in deze reeks? Wij zetten de goede doelen op LinkedIn en Instagram in het zonnetje. De andere artikelen kunt u hieronder vinden.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?