Calamiteiten 085 - 90 24 502

Calamiteiten 085 - 90 24 502

Schoon en helder glas is het visitekaartje van elk bedrijf. Ramen zorgen niet alleen voor licht en zicht, maar dragen ook bij aan de uitstraling van je pand. Daarom is glasbewassing een belangrijk onderdeel van het onderhoud dat je niet mag vergeten.

Ons team van glazenwassers

Onze gediplomeerde glazenwassers zijn experts in hun vak. Veiligheid staat bij ons altijd voorop en we beschikken over de juiste kennis en materialen om ook de lastig bereikbare plekken perfect schoon te maken. Met ons tuckerpole/telescoop-systeem kunnen we tot wel 13,5 meter hoogte werken, zonder dat daar een steiger aan te pas hoeft te komen. We wassen met gedemineraliseerd water, zodat jouw ramen streeploos en zonder druppelvorming schoon worden.

Ontzorging van A tot Z

Glasbewassing is meer dan alleen schoonmaken. Wij zorgen ervoor dat jij als klant volledig ontzorgd wordt. Zo regelen wij vooraf alle nodige vergunningen en nemen we milieutechnische maatregelen. Voorafgaand aan de werkzaamheden leveren we altijd een plan van aanpak aan, zodat alles helder en volgens de richtlijnen verloopt.

Veiligheid en efficiëntie voorop

Bij elk project voeren we een Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) uit. Hiermee brengen we alle risico’s in kaart en treffen we gerichte maatregelen, zodat het werk veilig en efficiënt verloopt. Of het nu gaat om glasbewassing of gevelreiniging, onze VCA-gecertificeerde teams zorgen ervoor dat de klus altijd goed en veilig wordt uitgevoerd.

Proactief en duurzaam

Voordat we aan de slag gaan, lopen onze glazenwassers altijd een signaleringsronde. Zo kunnen we efficiënt samenwerken met andere leveranciers en werkzaamheden, zoals het vervangen van lampen of het onderhouden van rookmelders. Bovendien maken we gebruik van osmosewater, een milieuvriendelijke oplossing die reinigingsmiddelen overbodig maakt en zorgt voor perfect schone ramen zonder strepen.

Meer lezen

Een vak apart: het specialisme van schoonmaak op vakantieparken

Frisse werkomgeving? Vergeet tapijt- en meubelreiniging niet!

Altijd op de bres voor een schoon wooncomplex