Calamiteiten 085 - 90 24 502

Calamiteiten 085 - 90 24 502

Bij Novon begrijpen we hoe belangrijk het is om je vloer in topconditie te houden. Een schone en goed onderhouden vloer draagt niet alleen bij aan de uitstraling van je pand, maar verlengt ook de levensduur van het materiaal. Onze I-Wax methode is een duurzame en efficiënte manier om linoleumvloeren en andere harde vloeren te beschermen, zonder dat dit veel tijd en moeite kost.

Wat is I-Wax?

I-Wax is een innovatieve vloeronderhoudsmethode die is overgekomen uit Scandinavië. In plaats van de traditionele polymeercoating gebruiken we I-Wax, een milieuvriendelijk alternatief dat perfect is voor intensief gebruikte vloeren. Na het aanbrengen van I-Wax hoef je de vloer alleen nog maar dagelijks met een vochtwisser schoon te maken. Hierdoor bespaar je tijd, geld en onderhoudskosten, terwijl je vloer er het hele jaar door prachtig uitziet.

Duurzaam en kostenbesparend

Wat de I-Wax methode uniek maakt, is de combinatie van duurzaamheid en gebruiksgemak. Doordat we geen agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën gebruiken, is het een milieuvriendelijke optie die toch dezelfde bescherming biedt als traditionele methodes. Je vloer behoudt zijn kwaliteit en glans, terwijl je minder intensief hoeft te reinigen. Minder poetsen, minder slijtage, en toch een stralende vloer – dat is het resultaat van I-Wax.

Persoonlijke aanpak

We weten dat elke vloer anders is, daarom bieden we maatwerk. Samen met jou bepalen we de beste aanpak voor jouw vloeren. Onze experts zorgen ervoor dat de vloer perfect wordt voorbereid en dat de I-Wax laag op de juiste manier wordt aangebracht. Heb je specifieke wensen of vragen? Wij staan altijd voor je klaar.

Waarom kiezen voor I-Wax?

  • Tijdbesparend: Dagelijks onderhoud met alleen een vochtwisser is voldoende.
  • Duurzaam: Milieuvriendelijke methode zonder schadelijke chemicaliën.
  • Kostenbesparend: Minder intensieve reiniging en langere levensduur van de vloer.
  • Altijd stralend: Een vloer die er het hele jaar door fris en schoon uitziet.

Wil je meer weten over onze I-Wax methode en hoe wij je kunnen helpen met vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee en zorgen voor een oplossing die perfect bij jouw organisatie pas

Meer lezen

Droogijsstralen: krachtige en milieuvriendelijke reinigingsmethode

Een vak apart: het specialisme van schoonmaak op vakantieparken

Frisse werkomgeving? Vergeet tapijt- en meubelreiniging niet!