Logo Novon

Novon tekent voor samenwerking met IKBINDERschap

Bij Novon vinden we het belangrijk om blijven leren te stimuleren.  Onlangs hebben we om deze reden het IKBINDRschap getekend. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt. Met het IKBINDRschap verbinden wij ons als werkgever aan de toekomst van Twente.

IKBINDERschap

Het IKBINDRschap is een lidmaatschap waarmee werkgevers bijdragen aan een positieve leercultuur en scholing van mensen op MBO niveau. Het fonds wil, in samenwerking met de aangesloten bedrijven, de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt bestrijden. Het motto van IKBINDR is ‘een Leven Lang Ontwikkelen’.

Samen werken aan de toekomst

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Het is belangrijk om de Twentse economie vitaal te houden. Dat kan door te investeren in scholing vanuit het principe een leven lang leren. Zo behouden we samen het talent en het vakmanschap voor Twente. Dit doen we door goed opgeleid personeel dat mee kan bewegen met nieuwe ontwikkelingen, het stimuleren van de doorstroom van medewerkers en een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Een leven lang leren

Bij Novon vinden we leren, opleiden en ontwikkelen erg belangrijk. Vanuit het principe ‘een leven lang leren’ coachen en begeleiden wij onze medewerkers op het gebied van veiligheid, educatie, gezondheid, persoonlijk welbehagen en duurzame inzetbaarheid. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij studenten van verschillende niveaus en diverse opleidingen. Mensen die werkervaring komen opdoen komen solliciteren via het UWV, gemeenten, re-integratiebureau’s of jobcoaches. Daarnaast vergroten wij onze inclusiviteit; iedereen kan bij ons werken. Wij zien dit als een morele plicht tegenover de samenleving, en het werkt. Wij zien mensen bij ons opbloeien. Dit komt doordat ze weer meedoen en omdat ze scholing en een vakdiploma krijgen. Met de samenwerking met IKBINDR willen wij aantonen dat we naast de ontwikkeling van ons eigen personeel ook een bijdrage willen leveren aan het talent en vakmanschap in de regio Twente. Samen komen we verder

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?