Logo Novon

Dag van de Schoonmaker

Lieve collega,

Op woensdag 15 juni vieren we De Dag van de Schoonmaker. Jullie verdienen het om in het zonnetje gezet te worden in een jaar waarin krapte op de arbeidsmarkt voor flink wat uitdagingen zorgt. Dit vraagt ook veel van jullie. We willen jullie bedanken voor jullie inzet en al het werk dat jullie hebben verzet.

Dit jaar willen we jullie bedanken met een bloemetje. Geen fysieke bos bloemen, maar een bloemetje dat je zelf kan laten bloeien. Je kan het bloemetje ook doorsturen, zo kan je deze ‘dankbaarheid’ ook weer doorgeven aan anderen

Met de bloembollen willen we ook bijdragen aan een groenere omgeving. Groen in de tuin ziet er niet alleen vrolijk uit, het zorgt ook voor een betere afvoer van water. Maar groen trekt ook dieren en insecten, zoals vlinders aan Een groene leefomgeving heeft een positieve invloed op onze mentale gezondheid.

Om Nederlandse tuinen klimaatbestendiger te maken en om de biodiversiteit te bevorderen vindt in Nederland van 21 maart tot 31 oktober het NK Tegelwippen plaats. Dit is onderdeel van Een groener Nederland begint in je eigen tuin! In 2021 zijn er meer dan 1,5 miljoen tegels in Nederland vervangen door groen.

Wip jij ook een tegel uit je tuin om hier de bloembollen te planten? Geef dit dan op via https://nk-tegelwippen.nl/meedoen/, dan wordt de tegel bij de Tegelteller van je gemeente opgeteld.

Heb jij straks je bloembollen geplant? Stuur dan een foto van de uitgekomen bollen naar info@novon.nl. Onder de ingezonden foto’s verloten wij een leuk pakketje.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?